არომატი-გემო
მსუბუქი არომატი, სასიამოვნო მწკლარტე გემო
ნაყენი
გამჭირვალე ნათელი, მოყვითალო
შენახვა
მშრალ ადგილას, ჰერმეტულად დახურულ ჭურჭელში
შემადგენლობა-თვისებები
ყვითელი ჩაის დამზადებისას ხდება ფოთლის მოხალვა შემდეგ გრეხა 45 წუთის განმავლობაში და მოგრეხილი მასის დაყოვნება 24-30 საათის განმავლობაში, შრობა 105⁰-110⁰ ტემპერატურაზე. ნაყენს აქვს გამჭირვალე ყვითელი ფერი. ყვითელი ჩაი მსუბუქად ფერმენტირებულია, შენარჩუნებულია ვიტამინები, მიკროელემენტები, ამინომჟვები. ხსნის სპაზმს, თავის ტკივილს, ააქტიურებს ორგანიზმის დაცვას, მსუბუქად ატონიზირებს, აქვს უნიკალური არომატი თვისობრივად ძალიან გავს მწვანე ჩაის. აწესრიგებს წნევას, გულ-სისხლძარღვთა მუშაობას, ააქტიურებს ტვინის უჯრედებს. ყვითელ ჩაის მხოლოდ ჩინელი იმპერატორები სვამდნენ.